Kaverit


Tenki eli Hoffenheimin Abulator
s. 17.1.2005, kohta eläkeläinen ja asuu samassa taloudessa Dellan kanssa. Rodultaan hovawarth, luonteeltaan iso ja hyväsydäminen.  Kiinnostukseen kohteena hajut. Varsinkin tyttöjen hajut. Ei ymmärrä kissakieltä vaikka harjoittelee joka päivä Akseli-herran kanssa – toivossa on kuitenkin hyvä elää ja yritystä riittää aina uudelleen. Asenne siis kohdallaan.

Tenki (nimensä saanut ex-Kärppä-pelaajan Petr Tenkratin mukaan) on kyllä hieno sielu, pitää huolta laumastaan aina yhtä iloisena ja vartioi taloa ja tonttia tehokkaasti. Herkkuruokana kala, mieluiten raaka sellainen! Ja tietenkin kissanruoka Aksun kupista. 
View 06052013(021).jpg in slide show

Akseli eli Axel Gallen-Kallela
s. kesäkuussa 2005. Kyllä, Akseli eli Aksu kuten hän tuttavallisesti sallii häntä kutsuttavan perhepiirissä, on taiteilija sielultaan. Vaikka tassut ei tottele, niin esimerkiksi hänen katsettaan seuraamalla huomaamme pienetkin tapahtumat ulkona tai herkistymme kuulemaan vaimeatkin kolahdukset talossamme.. jos se ei ole taidetta, että saa muut pysähtymään ja havahtumaan käyttämään aistejaan niin mikä sitten on? Kiitos Aksu!

Aksu nukkuu päivät sisällä - tosin kesällä takaterassin tuolilla auringosta nauttien, ja käy sitten töihin öisin. Vielä on salaisuus mitä hän työkseen tekee, mutta arvellahan aina voi että jotain kissan elämään liittyen. Aksun lempiruoka on koiranruoka, mieluiten Tenkin kupista syötynä.
View 06052013(008).jpg in slide showEi kommentteja:

Lähetä kommentti