maanantai 6. toukokuuta 2013

Enää muutama päivä!

Perheeseemme on tulossa uusi perheenjäsen: Della-neiti. Hän saapuu luoksemme Romaniasta ja torstaina menemme häntä vastaan Hki-Vantaan kentälle. Odotus on ollut jännittävää, emme tiedä juurikaan mitään Dellasta, joten olemme varautuneet kaikenlaisiin skenaarioihin ja jutelleet perheen kesken miten toimia kun Della saapuu. Itse otin töistä vapaata voidakseni auttaa Dellaa sopeutumaan – ja myös siksi että perheemme uroskoira saa aikaa sopeutua Dellaan. Uroksemme, hovawarth Tenki, on kyllä ystävällinen ja kiltti koira, mutta joskus varsin innokas tutustumaan ihmisiin ja uusiin eläimiin.
Mutta, Della on tulossa, kaikki kunnossa kotirintamalla ja laskemme aamuja, kohta tunteja! Tässä mitä näemme ja tiedämme Dellasta toistaiseksi:
Della on elänyt koko ikänsä torilla jossa paikalliset kauppiaat ovat huolehtineet sen ruokkimisesta joka päivä. Kun Giurgiun kaupungin pormestari päätti aloittaa katujen siivoamisen kaikista koirista ja näiden sulkemisen kunnalliselle tarhalle torin kauppiaat ottivat yhteyttä Magdaan ja kysyivät pystyisikö Magda järjestämään Dellan ja Gaurelinturvaan Näin nämä matkasivat Magda´s Angels Placeen. Della on luonteeltaan hyvin rauhallisen oloinen ja vaikka se ei ole luonteeltaan arka niin se hakee kuitenkin tukea Gaurelista, jonka kanssa on jo elänyt pitkään yhdessä. Della on sosiaalinen kaikkien koirien ja ihmistenkanssa, viihtyy rapsuteltavana ja ihmisen lähellä. Della olisi onnellisimmillaan kodissa jossa sillä olisi toinen koira kaverina johon se voisi tarvittaessa tukeutua samoin kuin Gaureliin eli ns.isähahmo Ikää tällä kaunottarella on n.1v ja korkeutta n.40cm.
(www.pelastetaankoirat.com/portfolio/della/)
Eikös kuulostakin ihanalta koiraneidiltä? Torstaina, torstaina... :-)


1 kommentti:

  1. Hei, rakkaat! :)

    Della on ihana <3 En pääse millään yli siitä, että neiti on niin Tenksun näköinen :)

    VastaaPoista